Camping

Camping – en upplevelse för hela familjen!

Sannabadet erbjuder en av Sveriges bästa campingplatser precis i utkanten av Fjugesta. Där finns det möjligheter för hela familjen att njuta av ett naturskönt område med flera olika aktiviteter att testa på. Här får man ta del av en vacker utsikt över de enastående och böljande fälten och skogspartierna. Vid campingplatsen finns exempelvis en badanläggning att avnjuta, olika vackra utsiktsplatser över Kilsbergen att upptäcka. Vidare så erbjuder Sannabadets camping en servicebyggnad där det finns kok- och diskmöjligheter, samt duschar och toaletter för alla. Det finns även omkring 20 elplatser att ta del av.

I närheten av Lekebergen finns det ytterligare aktiviteter att ta del av och utforska. Är man en golffantast så finns Lanna Golfklubb endast 10 km bort. Där erbjuds inte bara riktigt bra golf utan även flera vackra naturreservat i närområdet, så som Garphyttans nationalpark. Detta är en av Sveriges äldsta nationalparker och är definitivt en unik upplevelse. Vidare kan man även ta del av Riseberga klosterruin eller varför inte en fisketur eller kanotfärd i Svartån.

Olika sorters boendealternativ vid Sannabadets camping

Till Sannabadet kan man komma med antingen husvagn, tält eller varför inte hyra en av de mysiga stugorna som finns tillgängliga. Det finns exempelvis stugor med fyra bäddar (+1) som innehar både dusch, pentry och toa. Kostnaden för en liten stuga är 750 kr per natt alternativt 3500 kr för en hel vecka. Väljer man istället att hyra en stuga som inte har Wc, pentry eller dusch så kostar det 600 kr per natt alternativt 2800 kr per vecka. Vidare kan man också välja att övernatta på vandrarhem som erbjuder rum för två personer.

Priset för att stanna vid campingplatsen vid Sannabadet är 200 kr per dygn och man får då kostnadsfri entré till badet och vattenrutschkanorna. Behöver man el så tas en kostnad på 40 kr per dygn. Sannabadet erbjuder full service mellan 1 juni till och med 15 augusti eftersom både bad, servering och kiosk har öppet. Vidare så har Sannabadet även öppet under hela maj månad samt mellan den 16 augusti till och med den 19 september. Man har då tillgång till servicebyggnaden samt de olika grönytorna.

Sannabadets camping erbjuder med andra ord något för alla, oavsett ålder. Här kan man njuta av semestern med hela familjen samtidigt som man även kan testa på roliga aktiviteter och utforska nya äventyr. Vill man veta mer om campingplatsen vid Sannabadet så kan man besöka hemsidan www.sannabadet.se för mer information.