Mat

Kiosker, servering och matplatser vid Sannabadet

Sannabadet erbjuder ett område för mat och servering där man som gäst kan köpa både mat och diverse leksaker och tillbehör. Vid Sannabadets kiosk serveras exempelvis hamburgare, korv med mos eller pommes frites samt läsk och vatten. Barnen kommer garanterat att älska utbudet! Vidare så finns det även glass att inhandla, vilket passar utmärkt när vädret är som varmast. Är man sötsugen så finns det även godis. För de vuxna kan man köpa kaffe och fikabröd för att avnjuta i skuggan medan barnen leker, vidare finns det även kvällstidningar.

Sannabadets kiosk och matservering säljer inte endast mat och dryck utan även leksaker som passar bra vid vattnet. Det finns exempelvis olika tillbehör så som badringar som kan vara roliga att leka med i vattnet eller varför inte säkra upp med armpuffar för det barn som ännu inte är helt simkunnig. Vidare kan man även inhandla olika bollar för att roa sig med. Har man inte möjlighet att köpa bollar eller olika spel så erbjuds även utlåning av dessa. Vid Sannabadet klan man även inhandla olika simmärken när barnet klarat av ytterligare ett simtest. Så har man varit delaktig vid Sannabadets simskola och klarat av ett simprov så kan man premieras med ett simmärke.

Med andra ord så behöver man inte fundera allt för mycket över vad familjen skall äta till lunch eller middag – Sannabadet erbjuder mat till alla och kommer garanterat att göra semestern lite smidigare. Kom bort till kiosken och se vad som passar just dig och din familj. På semestern så förtjänar man även extra gott fikabröd till kaffet vilket Sannabadet kiosk kan erbjuda. Vidare så kan man även hitta på många nya lekar med de leksaker som finns för försäljning så att hela familjen alltid är underhållen och glad. Vill man ha mer information om vilka mat och dryck möjligheter som finns vid Sannabadet kan man besöka hemsidan www.sannabadet.se för mer information.